Gizlilik ve Çerez Politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Agro Termal (Yediyol Turizm A.Ş.) (MERSİS NO: 0186012631800017) tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz, iş amaçlarıyla bağlı olarak, aşağıda açıklandığı çerçevede kullanılmak, kaydedilmek, saklanmak, güncellenmek, aktarılmak ve/veya sınıflandırılmak suretiyle işlenecektir.  

Yediyol Holding olarak, agrotermal.com adresinde sunulan hizmetlerimiz esnasında kullanıcılarımızın gizliliğine büyük önem vermekteyiz. Bu Gizlilik ve Çerez Politikası, Agro Termal’in hangi verileri topladığı, bu verilerin nasıl kullanıldığı ve korunduğu ile ilgili bilgileri içermektedir.

 

ÇEREZLER (COOKIES) NEDİR?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Bu çerezler, sitenin daha verimli çalışmasını sağlamak, kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla kullanılır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak işlenmekte ve korunmaktadır. Veri toplama ve işleme faaliyetlerimiz, kullanıcılarımızın mahremiyetini koruma taahhüdümüz çerçevesinde yürütülmektedir.

HANGİ VERİLER İŞLENMEKTEDİR?

  • İletişim bilgileri
  • Ziyaret ettiğiniz sayfalar ve yapılan işlemler
  • IP adresi ve cihaz bilgileri
  • Çerezler aracılığıyla toplanan kullanım ve tercih bilgileri

KİŞİSEL VERİ İŞLEME AMAÇLARI

Toplanan kişisel veriler;

  • Web sitemizin kullanımının iyileştirilmesi,
  • Kullanıcı deneyiminin kişiselleştirilmesi,
  • Yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • Web sitesi performansının geliştirilmesi,
  • Pazarlama ve reklam faaliyetleri için kullanılmaktadır.

 

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, yasal zorunluluklar haricinde üçüncü partilerle paylaşılmamaktadır. Veriler, yalnızca hizmet kalitemizi artırmak ve yasal yükümlülükleri yerine getirmek amacıyla yetkilendirilmiş kurumlarla paylaşılmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN GÜVENLİĞİ

Agro Termal, kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Veri güvenliğini sağlamaya yönelik sistemlerimiz düzenli olarak güncellenmekte ve denetlenmektedir.

KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahipleri olarak, verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse bilgi talep etme, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, yanlış veya eksik işlenmişse düzeltilmesini isteme, Kanun’un öngördüğü şartlar çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini talep etme, aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, itiraz etme ve işlenmesi nedeniyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

ÇEREZ POLİTİKASI

Web sitemizde farklı türlerde çerezler kullanılmaktadır. Bunlar; siteyi daha verimli kullanmanıza yardımcı olan teknik çerezler, kullanıcı tercihlerini hatırlayan fonksiyonel çerezler, site kullanımınızı analiz etmemize ve kullanıcı deneyimini iyileştirmemize yardımcı olan analitik çerezler ve kişiselleştirilmiş reklam faaliyetleri için kullanılan hedefleme/reklam çerezleridir.

ÇEREZLERİN YÖNETİMİ

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlerin kullanımını kontrol edebilirsiniz. Ancak, çerezleri devre dışı bırakmanız durumunda web sitemizin bazı özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

 

Gizlilik ve çerez politikamızda yapılacak herhangi bir değişiklik, bu sayfada güncellenecek ve kullanıcılarımıza duyurulacaktır.